• slide

    TOP CAR VALCK CERTIFIED

    Ons huiscertificaat zorgt staat garant voor zorgeloos rijplezier.

VALCK CERTIFIED - EERSTEKLAS TWEEDEHANDS !!!

Ons huiscertificaat zorgt staat garant voor zorgeloos rijplezier. We geven u daarbij een ‘tevreden of omruilen’ garantie. Zo koopt u bij ons uw nieuwe tweedehandswagen in vol vertrouwen.

Economisch gezien kan u aan een erg voordelige prijs een degelijke wagen aanschaffen waaraan weinig of geen risico’s verbonden zijn, door de jonge leeftijd van het voertuig. Dankzij de standaard garantie tot 10 jaar/200.000 km van Toyota geniet u nog lang van de fabrieksgarantie op deze wagens en als kers op de taart bieden we u ook nog minimum een volledig jaar bijstand aan in geval van pech of panne.

We leggen heel bewust onze focus op jonge tweedehands Toyota’s en Lexus, allen rijkelijk voorzien van opties en een maximale kilometerstand van 50.000 km. Deze wagens worden aan een nauwkeurige inspectie van meer dan 100 punten onderworpen en waar nodig terug naar nieuwstaat gebracht. Daardoor zijn ze nauwelijks van een nieuwe wagen te onderscheiden.

We spenderen evenveel aandacht aan de verkoop van een tweedehands als aan de verkoop van een nieuwe !!!!!

Klik snel op de tab 'OCCASIES' voor ons huidige up to date aanbod tweedehandswagens!

Tot 10 jaar waarborg / 200.000 km

 

Alle Toyota Approved Used gecertificeerde Toyota's worden geleverd met een garantie tot 10 jaar / 200.000 km !!!! Dit bezorgt u een zekerheid die men kan en mag verwachten van Toyota.

Geen onderhoud
voor de eerste 6 maanden of 10.000 km

 

Op het moment van aflevering is uw Toyota Approved Used wagen gedurende minimaal de komende zes maanden of 10.000 kilometer vrijgesteld van onderhoud.

100-punten check

 

Reeds voor de verkoop zijn alle Toyota Approved Used wagens gecontroleerd en goedgekeurd door onze opgeleide techniekers en beantwoorden deze aan een grondige technische inspectie.

Klaar om te vertrekken

 

Welk model u ook kiest, alle Toyota Approved Used wagens zijn perfect voorbereid voor levering. Zo kan u sneller dan verwacht vertrekken met uw wagen.

Financiering en verzekering

 

Eénmaal de keuze van het voertuig gemaakt, bieden wij de Toyota bestuurder een waaier aan flexibele financieringen en verzekeringsmogelijkheden aan.

Minimaal 12 maanden support

 

Elke Toyota Approved Used wordt geleverd met minimum 12 maanden Toyota Eurocare pechbijstand. Deze 24/7 pan-Europese pechhulp is gelijk als deze voor nieuwe Toyota-voertuig. Die is geldig in geval van pech of ongeval overal in Europa. Vraag de Toyota Eurocare-brochure aan bij uw verdeler voor de volledige voorwaarden.