Toyota Corolla Cross
IDEAAL VOOR HET HELE GEZIN

VIND DE JUISTE COROLLA CROSS VOOR U

Corolla Cross is een compacte auto die barst van de attitude. Hij tart de norm en biedt het vertrouwen van een highride crossover, maar met de exclusieve kenmerken van een stadsauto.

1corollacrosshybrid-2-1Corolla Cross Dynamic

5de generatie hybride technologie

  • 17” alu velgen
  • 10.5” HD multimedia scherm
  • 12.3” digitale dashboard

Prijs vanaf €35.410 incl. BTW

5corollacrosshybrid-2-1Corolla Cross Style

5de generatie hybride technologie

  • 18” alu velgen
  • LED koplampen
  • Smart Entry

Prijs vanaf €37.725 incl. BTW

2corollacrosshybrid-2-1Corolla Cross Premium

5de generatie hybride technologie

  • JBL luidsprekers

  • Panoramisch dak
  • Intelligent parking assist

Prijs vanaf €41.930 incl. BTW

Altijd een goede reis

Ride happy 19 COROLLA CROSS HYBRID_555x341


De Corolla Cross is sterk en robuust en biedt moeiteloos gebruiksgemak met de indrukwekkende uitstraling van een echte SUV. Grote deuropeningen achterin en veel hoofd- en beenruimte garanderen een gemakkelijke instap en comfort. De in tweeën gedeelde stoelen bieden alle flexibiliteit om de uitdagingen van het dagelijks leven aan te gaan en volop auto avonturen te beleven. In de Corolla Cross geniet iedereen van elke rit.

Say cheese!

Power Of Smiles 2 COROLLA CROSS HYBRID 555x341


De Corolla Cross, de eerste Toyota met onze nieuwe vijfde generatie hybridetechnologie, brengt vanzelf een grote glimlach op je gezicht. Een compleet nieuwe 2.0-liter hybride motor zorgt voor een onverslaanbare combinatie van vermogen en lage CO2-uitstoot. Achter het stuur voel je vertrouwen en zekerheid onder alle omstandigheden. De snelle acceleratie en de indrukwekkende brandstofefficiëntie maken rijden in de Corolla Cross Hybrid een feest.

Veilig en connectiviteit

Family-friendly features 15 COROLLA CROSS HYBRID_555x341


Wat je ook gaat doen, de Corolla Cross biedt altijd alle veiligheid en connectiviteit. Met de nieuwe T-Mate veiligheidstechnologie en rijhulpsystemen aan boord, waaronder het verbeterde Pre-Collision System en Toyota Teammate Advanced Park, is elke rit standaard veiliger. En dankzij realtime cloudnavigatie via een centraal geplaatst 10,5" HD-touchscreen en een 12,3" digitaal cockpitdisplay voor de bestuurder, wordt zelfs het ritje naar school weer leuk.

Gallerij

Contacteer ons

Please wait...