Over ons

Sinds de jaren '70 is Toyota Valck te Hasselt een begrip in de ruime regio van Midden-Limburg.

Wat begon als kleine lokale Toyota-verdeler is ondertussen uitgegroeid tot één van de grootste Toyota-garages van België. Een showroom met een etalage van meer dan 100 lopende meter, 15 gespecialiseerde medewerkers en meer dan 50 wagens continu in stock zijn daar het bewijs van.

Toyota Valck biedt u als klant alle comfort. U kan immers tijdens een bezoek aan onze toonzaal de koers volgen of Roland Garros op een groot TV-scherm. Overal in het gebouw is gratis internet beschikbaar. Als u uw wagen binnenbrengt voor een onderhoudsbeurt en niet de mogelijkheid heeft om onmiddellijk terug te keren naar uw werk, kan u op afgezonderde eilanden uw werkzaamheden verderzetten. Op die manier verliest u geen kostbare tijd.

Ook uw begeleiding vinden we erg belangrijk. Het afleveren van nieuwe wagens is een heus evenement. Er is een centrale afleveringsruimte waar we de wagen, ingepakt in een vuurrode hoes, aan u presenteren. Bij Toyota Valck heeft de persoonlijke aanpak altijd geprimeerd.

Alle naverkoopactiviteiten gebeuren dan ook in een gezellig kader, al zittend in een aangename omgeving. We vinden het belangrijk u te tonen dat we voldoende tijd willen nemen voor uw vragen en wensen.

Breng een bezoekje onze toonzaal, ons team verwelkomt u steeds met de glimlach en een lekkere kop koffie.

Hopelijk tot binnenkort!


Vriendelijke groeten,
Jacques Meekers

Zaakvoerder Autobedrijf Valck Hasselt