• slide

  Ondek de Aygo X

   

DE CONCEPTCAR DIE DE REGELS VOOR STADSAUTO’S HERSCHRIJFT

 

De Aygo X illustreert onze visie op de stadsauto van morgen, die wordt gekenmerkt door een sterke persoonlijkheid. De Aygo X, die in Europa is ontworpen, combineert een gedurfd ontwerp met het silhouet van een crossover. Dit zorgt voor een verhoogde rijpositie, waardoor de bestuurder de weg beter kan overzien.

Wens je jezelf te onderscheiden? Verwacht je een geruststellende rijpositie van een auto? Dit is een auto die je echt op de weg wilde zien.

EEN KLEINE AUTO MET GROTE IDEEËN

Avontuurlijke look, stads karakter

De naam Aygo staat voor plezier en vrijheid en de Toyota Aygo X voegt daar een avontuurlijke look aan toe, waardoor hij op geen enkele andere compacte stadsauto lijkt en zijn toch al stevige positie in dit segment versterkt. Met zijn compacte afmetingen, crossover-vorm en verhoogde rijpositie ten opzichte van een stadsauto is de Toyota Aygo X een stijlvolle wagen die zijn bestuurder een ideale rijervaring bezorgt.

 

Uitzonderlijk van vorm, klaar voor avontuur

De Toyota Aygo X is ontworpen om niemand onverschillig te laten. De boeiende, tweekleurige carrosserie en de geprofileerde, sportieve daklijn trekken ieders aandacht. Aan de voorkant vormen de hightechkoplampen één geheel met de carrosserie. De grote grille en brede dorpels geven een echt 4x4-accent aan het geheel. Dankzij de geïntegreerde fietsdrager bent u op elk moment voorbereid om de natuur in te gaan. Met de camera op de buitenspiegel legt u bijzondere momenten vast die erom vragen om gedeeld te worden.

 

Ontworpen in Europa

Europa vormt de rode draad in het verhaal van onze Toyota Aygo X. De gedurfde en edele look van het concept is van A tot Z ontworpen in onze ED2-ontwerpstudio in het Franse Sophia Antipolis. Het team heeft zich daarvoor gericht op jonge Europeanen en automobilisten die zich dagelijks tussen buitenwijken en stadscentra moeten verplaatsen.

 

VIND DE NIEUWE AYGO X DIE BIJ JE PAST

 

/

Aygo X Limited

Reserveren! Bel 011 26 97 97

Met een exclusieve kleurencombinatie van Cardamom Green en Night Sky Black met Mandarina accenten op het exterieur en interieur, is de elegante Aygo X Limited het toonbeeld van stedelijke verfijning.

 • 18" matzwarte aluminiumvelgen met mandarijnoranje motieven
 • Lederen zetels met mandarijnoranje afwerking.
 • Automatische airconditioning

Vanaf € 21.750*

 

/

Aygo X Air envy

Geraffineerd design en een groot aantal premium functies. De elegante Envy-uitvoering biedt draadloos opladen en het 9-inch Toyota Smart Connect-systeem voor een optimale rijervaring.

 • Schuifdak
 • LED-koplampen
 • Toyota Smart Connect Touchscreen

 

/

Aygo X pulse

Zet het vuur aan de schenen met een gedurfd, stijlvol interieur- en exterieurdesign. Ontspan in de premium zwarte stoffen stoelen met felgekleurde zijsteunen die bij het exterieur passen. Val op met al het vertrouwen van een premium voertuig.

 • 17" aluminium velgen
 • 8" Multimediascherm
 • Getinte achterruit