• slide

    Tot 10 jaar garantie

    op uw Toyota bestelwagen

De ideale partner voor al uw activiteiten

Of u nu grote afstanden aflegt of vaak moet stoppen in de stad, grote ladingen moet vervoeren of tal van pakjes, onderweg wil werken of klanten wil vervoeren, dankzij onze talloze mogelijke aanpassingen en inrichtingen op maat is er altijd een Toyota bedrijfsvoertuig dat perfect bij uw professionele activiteiten past. En het ongekende comfort en onze uitgebreide services? Die maken elke drukke werkdag zoveel aangenamer!

“Ik kan met een gerust gemoed blijven rijden”

Catheline kocht vorig jaar een twee jaar oude Toyota Yaris. “Normaal gezien zou de fabrieksgarantie nu afgelopen zijn. Maar dankzij deze unieke service is mijn garantie probleemloos verlengd bij mijn onderhoud bij de Toyota-concessie in mijn buurt. En dat zelfs voor een tweedehandswagen! Deze verlengde garantie is echt een pak van mijn hart, want zo kan ik de komende jaren kan ik met een gerust gemoed blijven rijden. Bedankt Toyota!”

Uniek: 10 jaar Toyota Relax garantie op uw Toyota

Op de kwaliteit van Toyota kunt u pas écht vertrouwen. Toyota is namelijk de enige constructeur in België die u bij elke onderhoudsbeurt in een Toyota-garage een extra jaar garantie aanbiedt, tot uw wagen 10 jaar oud is of 200.000 kilometer op de teller heeft staan.

Deze unieke garantie van 10 jaar geldt voor alle eigenaars van een in Europa gekochte Toyota, zowel voor wagens met verbrandingsmotor als hybride wagens en elektrische wagens, en zowel nieuw als tweedehands.