• slide

    EEN PERFECTE SERVICE
    Ook op vlak van service leggen we u uitgebreid in de watten

EEN PERFECTE SERVICE

 

Fast-fit

U heeft een kleine panne, zoals een lekke band, een lampje dat vervangen moet worden of u wil snel even wat olie laten bijvullen? Onze Fast-fit service maakt dit mogelijk. Gewoon even binnenrijden en een kwartiertje later kan u terug vertrekken. Eenvoudig én zonder afspraak.

Onderhoud

Ons team van gespecialiseerde techniekers schoolt zich op regelmatige basis bij bij Toyota Europe waarvan de Europese hoofdzetel in Brussel gevestigd is. We werken enkel met originele wisselstukken wat garant staat voor een optimale werking van uw wagen en zo bijdraagt tot uw veiligheid.

Carrosserie en spuitcabine

Onze eigen carrosserie-afdeling zorgt ervoor dat uw wagen na schade er weer net als nieuw uitziet. Bij ons bent u ervan verzekerd dat uw schade nauwkeurig én met originele onderdelen wordt hersteld. Om onze kwaliteit te ondersteunen ontvangt u een Toyota Merkgarantiebewijs. Uw auto is bij ons steeds in goede handen.

 

Verkoop nieuwe wagens

Onze twee verkoopsmedewerkers staan permanent tot uw dienst voor de juiste configuratie van uw nieuwe wagen. Ook op fiscaal en financieel vlak is Toyota daarbij de juiste keuze, onze hybride-wagens zijn niet alleen zuinig, ook op vlak van fiscale aftrekbaarheid en voordeel alle aard (VAA) voor zelfstandigen en bedrijfswagens scheren ze hoge toppen dankzij een erg lage CO2-uitstoot.

Tweedehandswagens

Naast de overname van uw tweedehandswagen, hebben we steeds een mooie voorraad jonge tweedehandswagens in de showroom staan. Neem hiervoor een kijkje op onze occasie-pagina.

Verkoop onderdelen

We werken uitsluitend met 100% originele Toyota-onderdelen. Uw veiligheid primeert voor ons, en aftermarket onderdelen passen niet in deze filosofie.

 

Prius verkooppunt

Als pionier in hybride auto’s zet de Prius nog steeds de trend. Zijn hybride motor is een combinatie van een motor op benzine en een motor die elektrisch wordt aangedreven. Technisch combineert de hybride motor het beste van alle werelden. “Hij kan zich gedragen als een motor om de wielen aan te drijven of als alternator om stroom op te wekken terwijl de wielen draaien. Ook als startsysteem heeft het hybride mechanisme zijn deugdelijkheid al bewezen.” Hybride draagt een steentje bij aan een beter milieu. Op vlak van kostprijs doet een hybride motor het beter dan de diesel, vooral als u op jaarbasis minder dan 20.000 km aflegt. En uiteraard is de CO2-uitstoot een stuk lager, wat beter is voor het milieu.

 

Afspraak maken?

Contacteer ons op 011/26 97 97 of stuur een mail naar jan@autobedrijfvalck.be

Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact op.

Required
Required
Required
Required